• AUTO

    CASA SEAT: Ανοίγει διαδικτυακά τις πόρτες της στον κόσμο


    Η CASA SEAT ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο την Πέμπτη 4 Ιουνίου μέσω ψηφιακής παρουσίασης του νέου χώρου, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης.

    Τα στελέχη της εταιρείας και οι πρεσβευτές θα ξεναγήσουν εικονικά τους επισκέπτες στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου και θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με όλα όσα θα προσφέρει η CASA SEAT μετά τη φυσική έναρξη λειτουργίας της.

    Ένας από τους υπεύθυνους της ξενάγησης των επισκεπτών στην ψηφιακή παρουσίαση της CASA SEAT θα είναι ο SEAT Vice-president for Sales and Marketing και CUPRA CEO Wayne Griffiths. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά εγκαίνια της CASA SEAT, η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη με αγγλικούς υπότιτλους στις 13:00 μ.μ. στο κανάλι της SEAT στο YouTube.

    H CASA SEAT δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου ιδρύθηκε πριν από 70 χρόνια και ταυτόχρονα, με τη δέσμευση να είναι κόμβος κινητικότητας για την πόλη, να αποτελέσει το μέρος από το οποίο η εταιρεία θα κοιτάξει το μέλλον, προωθώντας τον αστικό πολιτισμό και προσφέροντας στους ανθρώπους ένα σημείο συνάντησης για διεξαγωγή συζητήσεων και διάδοση ιδεών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κινητικότητας και της βιωσιμότητας του αύριο.



    ΣΧΟΛΙΑ