Εντάχθηκαν 33 νέα περιπολικά Hyundai i30 στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ πραγματοποίησε την παράδοση τριάντα τριών (33) νέων περιπολικών Hyundai i30 1,6lt Diesel 115hp στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στα πλαίσια ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των περιπολικών.
Στο σύνολό τους τα οχήματα αυτά θα διατεθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.


Διαβάστε επίσης:
Γιατί επιτίθεται στην ηλεκτροκίνηση ο Toyoda;
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα, μόλις 55 ετών – Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης της
- O εφιάλτης της πρώτης Κυριακής, το σενάριο ανασχηματισμού, χαμός στην Κύπρο, το beef της Κοβέσι με Φλωρίδη και η εμμονή της Τουρκίας
- Το φαινόμενο «Godzilla» και η αντικαρκινική ασπίδα: Η επόμενη μέρα στη μάχη με την παχυσαρκία
- Συντάξεις χηρείας: «Ασπίδα» για 100.000 δικαιούχους – Στο συρτάρι περικοπές και αναδρομικά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Άλκης Δαυίδ: Η «πράσινη» αυτοκρατορία των 400 δισ., οι μηνύσεις και η δικαστική ήττα του εκκεντρικού billionaire
Καρέλια: Τι αποδοχές έχουν όλα τα μέλη της Διοίκησης και πού φτάνουν οι μισθοί των εργαζομένων στην καπνοβιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.