• Σχόλιο Αγοράς

    Wall Street: Σχεδόν αμετάβλητα τα futures των δεικτών εν όψει των ομιλιών του Πάουελ

    Χρηματιστές στη Wall Street


    Σχεδόν αμετάβλητα είναι τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street, λίγη ώρα πριν το κουδούνι σημάνει την έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης.

    Oι βασικοί δείκτες στη Wall Street ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τρίτης με νέα άνοδο, διευρύνοντας το ανοδικό τους σερί.

    Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 34.152,60 0 μονάδες με άνοδο 0,17%, ο S&P 500 στις 4.378,38 μονάδες με κέρδη 0,28%, ενώ ο Nasdaq στις 13.639,86 μονάδες με άνοδο 0,90%.

    Στον απόηχο της απόφασης των Κεντρικών Τραπεζών να διατηρήσουν σταθερά τα επιτόκιά τους για ένα συνεχόμενο μήνα, το ενδιαφέρον των αγορών είναι πλέον στραμμένο στις δύο ομιλίες που θα δώσει ο επικεφαλής της Fed Τζερόμ Πάουελ, εκ των οποίων η μία θα πραγματοποιηθεί σήμερα λίγο πριν από το κλείσιμο των αγορών.

    Αν και οι τράπεζες έχουν διατηρήσει προς το παρόν σταθερά τα επιτόκιά τους, η αγωνία του επενδυτικού κόσμου σχετικά με τις επόμενες κινήσεις των αξιωματούχων για τη χάραξη της νομισματικής πολιτικής συνεχίζει να κλιμακώνεται.

    Την ίδια ώρα, οι αποδόσεις των ομολόγων σημειώνουν οριακή πτώση και κυμαίνονται μεταξύ 4,5 – 4,6%.

    Πώς κινούνται τα futures

    Τα futures του Dow κινούνται με οριακή άνοδο 0,05% στις 34.179,78 μονάδες.

    Την ίδια ώρα, τα futures του S&P καταγράφουν άνοδο 0,05% στις 4.380,63 μονάδες, ενώ τα futures του Nasdaq κινούνται σχεδόν αμετάβλητα στις 15.295,87 μονάδες.

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση Πολάκη σε Σταθάκη με ειρωνείες – Η ανάρτηση που απαντά στον πρώην υπουργό

    Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Φεύγει από την Ελλάδα μαζί με τον 17χρονο γιο της

    Συνάντηση Στ. Κασσελάκη με τον επικεφαλής της επιτροπής LIBE του Eυρωπαϊκού Kοινοβουλίου



    ΣΧΟΛΙΑ