ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι ευρωαγορές, καταγράφοντας ήπιες απώλειες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 440,08 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,14%
Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Orpea S.A. (11,51%) και Allfunds Group PLC (10,59%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι Vistry Group PLC (-6,79%) και Atos SE (-6,70%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.412,45 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,77%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 15.099,92 μονάδες με ήπια άνοδο 0,10%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε με απώλειες στις 6.996,73 μονάδες σχεδόν αμετάβλητος.
Ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 27.435,59 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,17%. Ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 9.102,90 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,68%.
Διαβάστε επίσης:
Παγκόσμιο Κύπελλο 2030: Σε 6 χώρες και 3 ηπείρους
ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει τους χαρακτηρισμούς Πολάκη κατά Πρετεντέρη
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βαγγέλη Μαρινάκη: Υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού, αλλά είναι στη λάθος ομάδα
- Daily Mail για Κέρκυρα: Καταγγελίες τουριστών για κρυφές χρεώσεις σε μπαρ και εστιατόρια
- Η Ευρώπη δεν είναι προετοιμασμένη για ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV), δείχνει μελέτη
- Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.