ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με βαριές απώλειες άνω του 2% έκλεισαν την Παρασκευή οι τιμές του πετρελαίου, κατρακυλώντας σε χαμηλά δύο εβδομάδων.
Τα ισχυρά μάκρο στις ΗΠΑ και οι νέες δηλώσεις αξιωματούχων της FED σύμφωνα με τους οποίους δεν υπάρχει βιασύνη για τη μείωση των επιτοκίων και κυρίως τα στοιχεία της Baker Hudges που έδειξαν ότι αυξήθηκε ο αριθμός ενεργών εξεδρών πετρελαίου στις ΗΠΑ. άσκησαν πιέσεις στις τιμές.
Έτσι, το WTI παράδοσης Απριλίου υποχώρησε κατά 2,12 δολάρια ή -2,7% στα 76,49 δολάρια ανά βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 8 Φεβρουαρίου.
Το Brent Απριλίου υποχώρησε κατά 2,05 δολάρια ή -2,5% στα 81,62 δολάρια ανά βαρέλι στο ICE στο Λονδίνο, στη χαμηλότερη τιμή από τις 14 Φεβρουαρίου.
Σε επίπεδο εβδομάδας το WTI υποχώρησε κατά 2,5% και το Brent κατά 2,2%.
Διαβάστε επίσης
Χρυσός: Νέα άνοδος για το κίτρινο μέταλλο – Έκλεισε στα 2.049,4 δολ. η ουγγιά
Πολωνία: Μακριά από μια συμφωνία για τις εισαγωγές ουκρανικών αγροτικών προϊόντων
Bosch: Καταργεί 3.500 θέσεις εργασίας μέχρι το 2027 στη θυγατρική BSH
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Washington Post: Περισσότεροι οι νεκροί Αμερικανοί στο Ιράν από όσους δηλώνει το Πεντάγωνο
- Συνάντηση Μπέσεντ-Χε: Στο τραπέζι ΗΠΑ-Κίνας Τεχνητή Νοημοσύνη και Σπάνιες Γαίες
- Scope: Αναβάθμισε την Ελλάδα σε BBB+, με σταθερό outlook
- Wall Street: Μεικτό κλείσιμο με το τετραπλό witching να βρίσκεται στο επίκεντρο – Άνοδος 0,4% για τον Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.