ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου, καθώς οι ανησυχίες για την προοπτική της ζήτησης παρέμειναν πάνω από την αγορά.
Ωστόσο σε επίπεδο εβδομάδας οι τιμές αυξήθηκαν καθώς ο τυφώνας Francine διατάραξε την παραγωγή στον Κόλπο του Μεξικού.
Ειδικότερα, την Παρασκευή το West Texas Intermediate για παράδοση Οκτωβρίου υποχώρησε 32 σεντς, ή -0,5%, για να διαμορφωθεί στα 68,65 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Σε επίπεδο εβδομάδας, το WTI σημείωσε άνοδο σχεδόν 1,5%.
Αντίστοιχα, το Brent Νοεμβρίου έχασε 36 σεντς, ή -0,5% την Παρασκευή, για να διαμορφωθεί στα 71,61 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe.
Σε επίπεδο εβδομάδας το Brent σημείωσε άνοδο 0,8% για την εβδομάδα.
Διαβάστε επίσης
Σοφία Βούλτεψη την απόφαση της Γερμανίας να κλείσει τα σύνορά της: Η ΕΕ πυροβολεί τα πόδια της
ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν ζητά να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον των Αϊτινών
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Προειδοποίηση για τηλεφωνικές απάτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.