ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη, καθώς η επίθεση του Ισραήλ κατά του αεροδρομίου της Σαναά στην Υεμένη πυροδότησαν ξανά τις ανησυχίες για πιθανές διαταραχές στη μεταφορά του πετρελαίου μέσω της Ερυθράς Θάλασσας.
Το West Texas Intermediate για παράδοση Φεβρουαρίου ενισχύθηκε κατά 98 σεντς ή +1,4% για να διαμορφωθεί στα 70,60 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το Brent Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 91 σεντς, ή 1,2%, στα 74,17 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe.
Οι τιμές του αργού έλαβαν επίσης ώθηση από την έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας των ΗΠΑ, η οποία έδειξε ότι τα αποθέματα αργού μειώθηκαν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο την περασμένη εβδομάδα.
Διαβάστε επίσης
Πυρκαγιά σε κτίριο στην Πειραιώς – Διακόπηκε η κυκλοφορία
Λευκός Οίκος: Βαριές οι απώλειες για τους Βορειοκορεάτες που πολεμούν στη Ρωσία
Άγιος Ιωάννης Ρέντη: Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Γιώργου Λυγγερίδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τήλος: Το μοντέλο μηδενικών αποβλήτων που ετοιμάζεται να «ταξιδέψει» σε 61 ελληνικά νησιά
- ΕΕ: Πράσινο φως για πέντε κοινά αμυντικά έργα με χρηματοδότηση €325 εκατ. – Η Ελλάδα συμμετέχει σε τέσσερα
- Nτίζελ: «Σαφές μήνυμα» Γιόργκενσεν σε Κρις Ράιτ – Υποχωρούν οι φόβοι για αμερικανικό «μπλόκο» στις εξαγωγές
- Νίκος Χαρδαλιάς: Έπεσαν οι υπογραφές για τον νέο πολυχώρο στον Άλιμο – Στα €2.83 εκατ. η χρηματοδότηση της Περιφέρειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.