ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τρελό του ράλι συνεχίζει ο χρυσός, κλείνοντας για ένατη συνεχόμενη συνεδρίαση σε ανοδικό έδαφος την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Tο συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου κατάφερε να κλείσει στα 1.953,40 δολάρια η ουγγιά με άνοδο 0,5%, λίγο πριν τις ανακοινώσεις της FED η οποία διατήρησε, όπως αναμενόταν, αμετάβλητα τα βασικά επιτόκια αναφοράς κοντά στο μηδέν. Αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά το κλείσιμο, με την αξία του συμβολαίου χρυσού να αυξάνεται στα 1,958,40 δολάρια.
Την ίδια ώρα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετραλαίου σημείωσαν άνοδο βοηθούμενα από τις ανακοινώσει για την μείωση κατά 10,6 εκ. βαρέλια των εβδομαδιαίων αποθεμάτων στις ΗΠΑ, Το συμβόλαιο του αργού τύπου WTI, παράδοσης Σεπτεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,58% στα 41,27 δολάρια το βαρέλι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέχιση του δομημένου διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας – Οι πολίτες επιθυμούν μια Ελλάδα εθνικής αυτοπεποίθησης
- Εμανουέλ Μακρόν: Συνάντηση με τον Μόντι της Ινδίας καθώς ενισχύονται οι δεσμοί σε τεχνολογία και άμυνα
- Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι για συμβιβασμούς στα πυρηνικά, αν οι ΗΠΑ συζητήσουν την άρση των κυρώσεων»
- Την Τρίτη απολογείται ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα – Οι αποκαλύψεις της έρευνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.