Με ελαφρώς υψηλότερα ποσοστά έκλεισαν σήμερα Πέμπτη, οι ευρωαγορές, με τους επενδυτές να έχουν εξετάσει τα αποτελέσματα για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, με τα στοιχεία να υποδηλώνουν συνεχή ισχύ στην αμερικανική οικονομία.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 465.24 μονάδες με άνοδο 0,19%. Από τις μετοχές του Stoxx 600 με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Atos SE (14.61%) και Commerzbank AG (11.60%), ενώ με τη μεγαλύτερη μείωση έκλεισαν οι Sinch AB (-8.68%) και Aeroports de Paris (-5.28%).
Ο βρετανικός δείκτη FTSE 100 έκλεισε στις 8.012,53 μονάδες με ήπια άνοδο 0,18%.
Ο γερμανικός δείκτης DAX έκλεισε στις 15.533,64 μονάδες με ήπια άνοδο 0,18%.
Ο γαλλικός δείκτης CAC 40 έκλεισε στις 7.366,16 μονάδες με ήπια άνοδο 0,89%.
Ο ιταλικός δείκτης FTSE MIB έκλεισε στις 27.853,74 μονάδες με ισχυρή άνοδο 1,16%.
Ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 9.327,30 μονάδες με ήπια άνοδο 0,35%.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Στο 8,4% υποχώρησε το ποσοστό του Paulson – «Παραμένουμε ιδιαίτερα θετικοί για τις μελλοντικές προοπτικές της τράπεζας»
- Το Αιγαίο δεν χάνεται με κανονιές, αλλά με σιωπές: Ο πόλεμος του βυθού έχει ήδη αρχίσει
- Πετρέλαιο: Πτώση 8% για το Brent – Οι αγορές ζυγίζουν τις κάλπες στις ΗΠΑ και τις εξελίξεις στο Ιράν
- Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ μέχρι να γίνουν αποδεχτοί οι 7 όροι μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.