ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενισχυμένες ήταν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με τις τιμές του αργού να οδηγούν σε άνοδο τις μετοχές ενέργειας.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 0,4% στις 10:10 ώρα Ελλάδας, αφού έκλεισε με απώλειες τις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις.
Ο κλάδος ενέργειας σημείωσε άνοδο 1%, ακολουθώντας την ανοδική πορεία των τιμών του αργού, ενώ οι τράπεζες ενισχύθηκαν κατά 0,8% στην αρχή της συνεδρίασης.
Διαβάστε επίσης:
Buy, hold or sell: Άμεση ανάλυση για CENER, OPTIMA, ΙΝΤΚΑ και ΛΑΜΔΑ
UniSystems (Quest): Στο 90% η συμμετοχή της στην Intelli Solutions έναντι €4,8 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: Πλησιάζετε επικίνδυνα να ανέβετε στο παγκάκι, όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο «Ξύπνα Βασίλη»
- Επίθεση Ρούμπιο σε ΝΑΤΟ επειδή «αρνείται να κάνει το παραμικρό» στον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν
- Ελένη Βρεττού: Η CrediaBank εξετάζει νέες εξαγορές σε bancassurance, wealth management και digital
- Μητσοτάκης: Μιλάει σε εκδήλωση στο Παλάτι των Δεσποτών στον Μυστρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.