ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μικρές απώλειες έκλεισαν την Παρασκευή οι τιμές του χρυσού, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομαδιαία πτώση μετά από τρεις κερδοφόρες, καθώς το δολάριο και οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων ενισχύθηκαν μετά τα ισχυρά στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Το συμβόλαιο χρυσού παράδοσης Απριλίου υποχώρησε κατά 6 δολάρια στα 2.161,5 δολάρια η ουγγιά, ενώ με μικρές απώλειες της τάξης του 0,1% κινούταν και η τιμή spot.
Σε επίπεδο εβδομάδας, ο χρυσός έκλεισε με απώλειες της τάξης του 0,9%.
Διαβάστε επίσης
ΔΝΤ: Στόχος κυβερνοεπιθέσεων το Ταμείο, παραβιάστηκαν 11 λογαριασμοί email
TikTok: Η Γερουσία δεν βιάζεται να εξετάσει το νομοσχέδιο για τη ByteDance
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Μπέας (διοικητής νοσ. Χανίων): Χτίζουμε το νοσοκομείο της επόμενης δεκαετίας – Το στοίχημα της στελέχωσης
- CrediaBank: Το επενδυτικό τρόπαιο των Εξάρχου-Μπάκου- Καϋμενάκη που έχει προσφέρει υπεραξίες πάνω από μισό δισ. ευρώ
- Λίντα Μπένγκλις: Η Ελληνίδα γλύπτρια πίσω από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior
- Νέο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης: Οι 4 πυλώνες, το χρονοδιάγραμμα και η δήλωση Παπαϊωάννου στο mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.