ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μικρές απώλειες έκλεισαν την Παρασκευή οι τιμές του χρυσού, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομαδιαία πτώση μετά από τρεις κερδοφόρες, καθώς το δολάριο και οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων ενισχύθηκαν μετά τα ισχυρά στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Το συμβόλαιο χρυσού παράδοσης Απριλίου υποχώρησε κατά 6 δολάρια στα 2.161,5 δολάρια η ουγγιά, ενώ με μικρές απώλειες της τάξης του 0,1% κινούταν και η τιμή spot.
Σε επίπεδο εβδομάδας, ο χρυσός έκλεισε με απώλειες της τάξης του 0,9%.
Διαβάστε επίσης
ΔΝΤ: Στόχος κυβερνοεπιθέσεων το Ταμείο, παραβιάστηκαν 11 λογαριασμοί email
TikTok: Η Γερουσία δεν βιάζεται να εξετάσει το νομοσχέδιο για τη ByteDance
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγκίνηση στην κηδεία του Νίκου Ταγαρά: Απέδειξες ότι την αποφασιστικότητα μπορεί να την συνοδεύει η σύνεση, είπε ο Μητσοτάκης
- Βρετανία: Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού – Τρεις νεκροί (βίντεο)
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η Τηλεϊατρική ενισχύει ουσιαστικά την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην υγεία
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος παρά τα χθεσινά ρεκόρ – Ο πόλεμος στο Ιράν τροφοδοτεί ανησυχίες για τον πληθωρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.