ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα στοιχεία για το λιανικό εμπόριο στις ΗΠΑ, τα οποία έδειξαν απροσδόκητη αύξηση κατά 0,7% σε επίπεδο μήνα τον Ιούλιο, επαναφέροντας την ανησυχία γύρω από τις επόμενες κινήσεις της FED.
Τα στοιχεία προκάλεσαν άνοδο στις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων και το αμερικανικό δολάριο, επιφέροντας πιέσεις στον χρυσό, με το συμβόλαιο παράδοσης Δεκεμβρίου να υποχώρησε κατά 10,90 δολάρια ή 0,6% στα 1.932 δολάρια η ουγγιά.
Την ίδια ώρα το ασήμι Σεπτεμβρίου υποχώρησε κατά 31 cents ή -1,4% στα 22,75 δολάρια η ουγγιά, ενώ ο χαλκός Σεπτεμβρίου έχασε 4 cents (-1,2%), κλείνοντας στα 3,683 δολάρια η λίβρα.
Το παλλάδιο παράδοσης Σεπτεμβρίου διολίσθησε κατά 35,70 δολάρια ή 2,8% στα 1.244 δολάρια η ουγγιά, ενώ η πλατίνα Οκτωβρίου έχασε 14,20 δολάρια ή 1,6% στα 899 δολάρια η ουγγιά.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Έκτακτη αύξηση επιτοκίων στο 12% μετά τη βουτιά για το ρούβλι
Moody’s: Αναθεώρησε σε σταθερές τις προοπτικές των τουρκικών τραπεζών
Ρωσία: Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία για το ψηφιακό ρούβλι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Η Πολωνία δημιουργεί τον μεγαλύτερο στρατό της Ευρώπης πολλαπλασιάζοντας τις επενδύσεις σε αμυντικές εταιρείες
- Veritas Capital: Εξαγοράζει τη βρετανική Bodycote έναντι £1,65 δισ.
- DBRS: Το ελληνικό χρέος και η δαπάνη για τόκους θα μειώνονται τα επόμενα χρόνια παρά το αυξημένο διεθνώς κόστος δανεισμού
- Γιάννης Κούστας: Η Danaos παρέλαβε το νεότευκτο M/V Tinos Express (φωτο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.