• Σχόλιο Αγοράς

    Χρυσός: Άνοδος 2,4% στο πιο ενεργό συμβόλαιο σε επίπεδο εβδομάδας

    • NewsRoom
    χρυσός


    Οι τιμές του χρυσού έκλεισαν με άνοδο σήμερα Παρασκευή, σημειώνοντας κέρδη, μετά την αναφορά για την αγορά εργασίας τον Δεκέμβριο στις ΗΠΑ, που έδειξε τη μικρότερη άνοδο τα τελευταία δύο χρόνια.

    Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δημιούργησαν νέες προσδοκίες στους επενδυτές ότι η Fed ενδεχομένως να χαλαρώσει την επιθετική νομισματική της πολιτική στην προσπάθειά της να οδηγήσει σε ύφεση τον πληθωρισμό.

    Τα συμβόλαια μελλοντικής παράδοσης του χρυσού για τον Φεβρουάριο, έκλεισαν με άνοδο 1,6% στα 1.869,70 δολάρια ανά ουγγιά. Το πιο ενεργό συμβόλαιο του χρυσού έκλεισε με άνοδο 2,4% σε επίπεδο εβδομάδας.

    Το ασήμι παράδοσης Μαρτίου έκλεισε με άνοδο 2,4% στα 23,982 δολάρια ανά ουγγιά, σημειώνοντας πτώση 0,2% σε επίπεδο εβδομάδας. Το παλλάδιο Μαρτίου έκλεισε με άνοδο 4,3% στα 1.806,70 δολάρια ανά ουγγιά, με άνοδο 0,5% σε επίπεδο εβδομάδας, ενώ η πλατίνα Απριλίου έκλεισε με άνοδο 3,2% στα 1.104,30 δολάρια ανά ουγγιά, καταγράφοντας άνοδο 2% σε επίπεδο εβδομάδας.

    Τέλος, ο χαλκός παράδοσης Μαρτίου έκλεισε με άνοδο 2,4% στα 3,911 δολάρια ανά λίβρα και σε εβδομαδιαίο επίπεδο έκλεισε με άνοδο 2,6%.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Άνοδος στις ευρωαγορές – Η καλύτερη εβδομάδα κερδών από τον Νοέμβριο



    ΣΧΟΛΙΑ