Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου και η αγορά επανέρχεται σε πτωτική τροχιά μετά τη χθεσινή ήπια ανοδική κίνηση, εν μέσω πτωτικού κλίματος και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 2.023,42 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,39%.

1

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 8,85 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,33%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,64%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+0,60%) και της Eurobank (+0,19%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Viohalco (-1,36%), της Metlen (-1,09%), της Jumbo (-0,99%) και της Aktor (-0,90%).

Ανοδικά κινούνται 21 μετοχές, 62 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: MIG(+5,64%) και Ιατρικό (+1,85%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Elinoil (-4,35%) και Προοδευτική (-4,35%).

Διαβάστε επίσης:

Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΙΕ, ΔΕΗ, ΕΛΧΑ, ΕΛΠΕ

Χρυσός: Nέο ρεκόρ πάνω από τα 3.500 δολάρια με φόντο τις κινήσεις της Fed

Πετρέλαιο: Ανοδικά εν μέσω περιορισμένων συναλλαγών