• Eurobank trader στο κινητό

    ΑΓΟΡΕΣ

    Πώς επενδύει κανείς εύκολα στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου

    • NewsRoom

    Σας ελκύει ο κόσμος των επενδύσεων, κυνηγάτε τις αποδόσεις, δεν θέλετε να περιορίζεστε σε μία αγορά. Θέλετε να έχετε πρόσβαση στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου, εύκολα και γρήγορα, για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε πιθανή ευκαιρία και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το επενδυτικό σας κεφάλαιο.

    Στις μέρες μας, ένας επενδυτής μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση και να πραγματοποιεί συναλλαγές στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου, υπερβαίνοντας τα εμπόδια που μπορεί να δημιουργεί η απόσταση.

    Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες είναι εδώ και δίνουν τη δυνατότητα να επενδύσει κάποιος από το γραφείο του ή τον υπολογιστή του σπιτιού του, εκμεταλλευόμενος τις τεράστιες ευκαιρίες και δυνατότητες που παρουσιάζει η παγκόσμια αγορά. Πλατφόρμες που, σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε δεδομένα, αναλυτικά στοιχεία και πληθώρα επιλογών για κάθε επενδυτή, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τους στόχους του.

    Τα βασικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών πλατφορμών

    Ένα, φυσικά, από τα βασικά πλεονεκτήματα του να πραγματοποιεί κάποιος χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε μεγάλη γκάμα επενδυτικών επιλογών: ελληνικές και διεθνείς μετοχές, αλλά και ομόλογα είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουν οι επενδυτές ώστε να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους με ευκολία και χωρίς περιορισμούς.

    Η ταχύτητα εκτέλεσης μίας συναλλαγής είναι ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα. Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες επιτρέπουν συναλλαγές στη στιγμή, διασφαλίζοντας ότι οι επενδυτές μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν τις κινήσεις της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

    Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι το ότι προσφέρουν ίσους όρους ανταγωνισμού για επενδυτές όλων των μεγεθών, καθώς ακόμη και μικροεπενδυτές μπορούν να συμμετέχουν στις παγκόσμιες αγορές με αποτελεσματικότητα παρόμοια με των θεσμικών επενδυτών.

    Επιπλέον, οι εν λόγω πλατφόρμες παρέχουν συχνά εκπαιδευτικό υλικό, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους επενδυτές να μάθουν περισσότερα για το χρηματιστήριο και τις συναλλαγές, αλλά και να ενημερώνονται συνεχώς για εξελίξεις που μπορούν να επηρεάζουν τις επενδύσεις τους.

    Η πλατφόρμα που αλλάζει τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές

    Υπάρχουν πλατφόρμες που όχι μόνο σας διευκολύνουν, αλλά μπορούν να σας κατευθύνουν με τα διαθέσιμα εργαλεία στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας με τον καλύτερο τρόπο.

    Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Eurobank Trader και το Eurobank Trader App της Eurobank Equities εκτελείτε online τις επενδυτικές συναλλαγές σας σε αγορές της Ελλάδας ή του εξωτερικού και παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιό σας όπου κι αν βρίσκεστε.

    Επενδύετε online σε κατηγορίες επενδυτικών προϊόντων στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές. Επιλέγετε ανάμεσα σε 8.000 μετοχές που είναι εισηγμένες στα σημαντικότερα χρηματιστήρια του κόσμου, ενώ με το εργαλείο Quick Quote μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις μετοχές που σας ενδιαφέρουν και να καταχωρείτε τις εντολές αγοράς και πώλησης.

    Με το Eurobank Trader βλέπετε online το χαρτοφυλάκιό σας σε πραγματικό χρόνο και παρακολουθείτε την αποτίμηση και την πορεία του.

    Μέσω του Eurobank Trader Web, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε με συνδρομή πρόσβαση στην εφαρμογή Trader’s Eye, ένα εργαλείο απ’ όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις μετοχές που σας ενδιαφέρουν, να κάνετε τεχνική ανάλυση και να δημιουργείτε λίστες με τις μετοχές και τα παράγωγα που σας ενδιαφέρουν.

    Επιπρόσθετα, η Eurobank Equities προστατεύει την ασφάλεια των συναλλαγών σας εφόσον επιλέξετε να έχετε ταυτοποίηση δύο επιπέδων – ειδικότερα για το mobile app μπορείτε επιπλέον να κάνετε και χρήση των βιομετρικών στοιχείων σας.

    Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι συναλλαγές που εκτελείτε από την πλατφόρμα και την εφαρμογή του Eurobank Trader επιβαρύνονται με χαμηλότερες προμήθειες σε σχέση με τις συναλλαγές που εκτελείτε τηλεφωνικά μέσω της Eurobank Equities.

    Μπορείτε να συνδέεστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Eurobank Trader από τον browser στο κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας, ενώ για να διαχειρίζεστε τις επενδύσεις σας μέσα από το Eurobank Trader App, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στη συσκευή σας Android και iOS.

    Υιοθετώντας στρατηγικές προσεγγίσεις και, παραμένοντας ενημερωμένοι για τις εξελίξεις, οι επενδυτές μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη των ηλεκτρονικών πλατφορμών για να δημιουργήσουν ανθεκτικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια, με ευκαιρίες από την παγκόσμια αγορά.