ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «Orilina Properties», σε ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε στο επενδυτικό κοινό την ολοκλήρωση – λήξη του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών, το οποίο είχε εγκριθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την 03.06.2024.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η «ORILINA PROPERTIES REIC» γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την ολοκλήρωση – λήξη του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών, το οποίο είχε εγκριθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την 03.06.2024.
Σε υλοποίηση της ως άνω από 03.06.2024 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων και της από 05.06.2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, δυνάμει της οποίας ρυθμίστηκε κάθε επιμέρους θέμα και λεπτομέρεια για την εφαρμογή του σχετικού προγράμματος, η Εταιρεία απέκτησε, κατά το χρονικό διάστημα από 03.06.2024 έως και 02.06.2025, συνολικά 1.621.593 ίδιες μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 1,0536% του μετοχικού της κεφαλαίου, με μέση τιμή κτήσης 0,8161 ευρώ ανά μετοχή.
Διαβάστε επίσης
Procter & Gamble: Ετοιμάζει 7.000 απολύσεις τα επόμενα 2 χρόνια και απόσυρση από εμπορικά σήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroDry Ltd (Αριστείδης Πίττας): Κέρδη 4,9 εκατ. δολάρια το πρώτο εξάμηνο
- Η Rheinmetall επιστρέφει στις αγορές ομολόγων μετά από 16 χρόνια εν μέσω αμυντικού «ράλι» στην Ευρώπη
- Die Welt: Ο κινεζικός στρατός εκπαιδεύει μυστικά Ρώσους στρατιώτες
- Ισραήλ: Ο Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας χλευάζει και απειλεί τους ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα – «Καλωσήρθατε, εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες εδώ» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.