ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτωτικά το πετρέλαιο που έχασε το στήριγμα των 95 δολαρίων το βαρέλι, εν αναμονή των ανακοινώσεων της Fed περί αύξησης των επιτοκίων της.
Αύριο η Fed αναμένεται να ανακοινώσει νέα αύξηση του βασικού της επιτοκίου κατά 75 μονάδες βάσης, στη μάχη που δίνει για τον περιορισμό του πληθωρισμού. Η πτώση του πετρελαίου οφείλεται στους φόβους της αγοράς ότι με την επιθετική της πολιτική κατά του πληθωρισμού η Fed, θα εισάγει τις ΗΠΑ σε νέα κύκλο ύφεσης, επηρεάζοντας αρνητικά τα επίπεδα ανάπτυξης.
Έτσι, το αμερικανικό αργό παράδοσης Σεπτεμβρίου έκλεισε στο -1,8% στα 94,98 δολάρια το βαρέλι
Το φυσικό αέριο Αυγούστου είναι 8,993 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες και το Ολλανδικό TTF Σεπτεμβρίου κινείται με άνοδο 21% οριακά κάτω από τα 216 δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Νέες απώλειες για τον χρυσό – Κρατήθηκε πάνω από τα 1.700 δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ξέσπασμα Τραμπ κατά του Fox News – «Χαζή σαν τούβλο» αναλύτρια
- Κρις Πάπας: Από το οικογενειακό εστιατόριο στη Γερουσία των ΗΠΑ – Ποιος είναι ο Ελληνοαμερικανός που έγραψε ιστορία
- Φλόριντα: Επανεξελέγησαν οι ομογενείς βουλευτές Μπιλιράκης, Χαριδόπουλος και Πατρώνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Έχω την απόλυτη εξουσία. Λέγεται βέτο – Προειδοποίηση στους Δημοκρατικούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.