• ΑΓΟΡΕΣ

    Μικρά κέρδη αλλά και νέα ρεκόρ στη Wall Street – Βουτιά 15% για την Under Armour

    • NewsRoom


    Με μικρά κέρδη έκλεισαν την Τρίτη οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, με τον Dow Jones να κλείνει σχεδόν αμετάβλητος, την ώρα που S&P 500 και Nasdaq ολοκλήρωναν τις συναλλαγές σε νέα ρεκόρ.

    Οι επενδυτές αισιοδοξούν πως η Κίνα θα καταφέρει να περιορίσει την εξάπλωση του κοροναϊού, παρά το γεγονός πως οι νεκροί έχουν πλέον ξεπεράσει τους 1000, αλλά και πως η αμερικανική οικονομία θα αντέξει άνετα τις πιέσεις. Άλλωστε, την αισιοδοξία του για την αμερικανική οικονομία εξέφρασε και ο Τζερόμ Πάουελ, μιλώντας στο Κογκρέσο. Όπως δήλωσε, η Fed «παρακολουθεί στενά την πορεία του κοροναϊού», ωστόσο η αμερικανική οικονομία παραμένει αρκετά ανθεκτική.

    Μεταξύ των μετοχών, άλμα 10,7% σημείωσε η  T-Mobile και 73,5%  η Sprint μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal σύμφωνα με το οποίο ομοσπονδιακό δικαστήριο είναι κοντά στην έγκριση της συμφωνίας για τη συγχώνευση τους.

    Αντίθετα, βουτιά 15% σημείωσε η μετοχή της Under Armour, καθώς τα αποτελέσματα δ’ τριμήνου της εταιρείας αθλητικού ρουχισμού δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

    Ο Dow Jones έκλεισε την Τρίτη αμετάβλητος στις 29,276,34 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με άνοδο 0,17% στις 3.357,75 μονάδες, ενώ ο  Nasdaq σημείωσε κέρδη +0,11% κλείνοντας στις 9.638,94 μονάδες.

    Από τις 30 μετοχές του Dow Jones, 16 έκλεισαν με θετικό πρόσημο και 13 με αρνητικό. Tη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε η Intel (+1,54%) ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες η Verizon (-2,57%)



    ΣΧΟΛΙΑ