ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέα μεγάλη βουτιά ξεκίνησε η σημερινή χρηματιστηριακή συνεδρίαση για την τεχνολογική εταιρεία MLS του Γιάννη Καματάκη, η οποία μισή ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών ξαναβρίσκεται στο limit down.
Με την μετοχή να υποχωρεί κατά 30% και να βρίσκεται στο 1,45 ευρώ.
Είναι το δεύτερο limit down στη σειρά μετά από αυτό της περασμένης Παρασκευής. Πλέον το χαρτί έχει χάσει το 67,7% της αξία του στις 11 τελευταίες χρηματιστηριακές συνεδριάσεις με συνέπεια να εγείρονται τεράστια ερωτήματα για το ποια μπορεί να είναι η συνέχεια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τις χρηματιστηριακές αρχές αλλά και από την πλευρά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά του επιχειρηματία.
Πάντως αμέσως μετά το limit down φαίνεται να κινητοποιήθηκαν ορισμένοι αγοραστές με συνέπεια να σπάσουν το limit down οδηγώντας τη μετοχή στο 1,49 ευρώ με απώλειες 28,02%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι θα γίνει με το clawback: Ισορροπία μεταξύ δημοσιονομικής σταθερότητας και βιώσιμης καινοτομίας
- ΕΛ.Α.Σ.: Το νέο εγχείρημα του Τσίπρα με παλιά υλικά, γνώριμες υπογραφές και λίγες εκπλήξεις
- Ρεύμα: Σπάει στα δύο η κατηγορία μπλε τιμολόγια- Ποια θα γίνουν γαλάζια υβριδικά – Τι θα γίνει υποχρεωτικό
- Τζον Κανάρας: Ο ομογενής από τη Λακωνία που έδωσε… AXIA στα επίσημα ρολόγια του πιο εμπορικού Μουντιάλ όλων των εποχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.