ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αυξημένο ποσοστό στάθμισης στους δείκτες FTSE Russell θα συμμετέχει από 28 Μαΐου 2024 ο Όμιλος Mytilineos, μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου placement.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, με ημερομηνία 23 Μαΐου, κατόπιν των αλλαγών που επήλθαν στο μετοχολόγιο του Ομίλου, η Mytilineos θα παραμείνει στον δείκτης FTSE All World με αμετάβλητο συνολικό αριθμό μετοχών (138.211.404 μετοχές) και αυξημένο ποσοστό στάθμισης από 73,9561787071198% που ήταν σε 79,1655896469001%.
Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους δείκτες FTSE.
Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την έναρξη της συνεδρίασης την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, δεδομένου ότι η Δευτέρα είναι ημέρα αργίας για το Λονδίνο, ενώ οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ημέρα των Πεσόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Protergia: Προάγγελος εξελίξεων στην αγορά ενέργειας η νέα ταυτότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Choose: Υπογράφει το rebranding και τον σχεδιασμό της νέας εμπειρίας εξυπηρέτησης στα myPoint της ΑΑΔΕ
- Φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ
- Η «Κόρη της Ελλάδος» επιστρέφει στο Μεσολόγγι – Έκθεση στο Ξενοκράτειο Μουσείο
- Τράπεζα Πειραιώς: Ανακοινώνει με την Accenture την επωνυμία του νέου AI Hub στην Ελλάδα – Προχωρά άμεσα σε προσλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.