ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά ιδίων μετοχών συνολικής αξίας 596.284,37 ευρώ προέβη ο κ. Νικόλαος Λύκος, πρόεδρος της Austriacard Holdings.
Η εταιρία AUSTRIACARD HOLDINGS AG (η «Εταιρία») δια του παρόντος ανακοινώνει – σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και του άρθρου 4.1.1 (9) του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό και μετά από την από 24.06.2024 ληφθείσα γνωστοποίηση εκ μέρους του Προέδρου του Συμβουλίου Διοίκησης της Εταιρίας, κ. Νικολάου Λύκου – ότι στις 20.06.2024 ο κ. Νικόλαος Λύκος προέβη με περισσότερες από μία συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών σε αγορά συνολικά 100.000 μετοχών της Εταιρίας, με μέση τιμή κτήσης 5,96 € και συνολική αξία συναλλαγής 596.284,37 € (χωρίς προμήθειες και έξοδα) μέσω της BETA ΑΧΕΠΕΥ.
Διαβάστε επίσης:
Austriacard: Στα €5 εκατ. τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου – Στα +15,2% τα EBITDA
Aναστάτωση στους traders από την απότομη πτώση του Bitcoin και της Nvidia
Ελεύθερος ο Τζούλιαν Ασάνζ: Συμφωνία περί ομολογίας ενοχής με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.