ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι κατασκευές νέων κατοικιών στις ΗΠΑ αυξήθηκαν τον Νοέμβριο για τρίτο συνεχόμενο μήνα, σηματοδοτώντας ότι η αγορά κατοικίας φτάνει στο τέλος του έτους σε ισχυρή βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.
Οι κατασκευές κατοικιών αυξήθηκαν 1,2% τον Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, στον εποχικά προσαρμοσμένο αριθμό των 1,547 εκατ.
Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώση των ενάρξεων κατά 0,7% στα 1,52 εκατ. Το τρέχον επίπεδο των ενάρξεων είναι χαμηλότερα των 1,57 εκατ. που είναι το επίπεδο προ πανδημίας, αλλά 12,8% υψηλότερα εάν συγκριθεί με το αντίστοιχο διάστημα του προηγουμένου έτους.
Τον Οκτώβριο οι ενάρξεις κατοικιών διαμορφώθηκαν στον πτωτικά αναθεωρημένο αριθμό των 1,528 εκατ., έναντι αρχικής εκτίμησης 1,53 εκατ.
Οι οικιστικές άδειες αυξήθηκαν κατά 6,2% τον Νοέμβριο στον εποχικά προσαρμοσμένο αριθμό των 1,639 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Η Χαμάς έχει ένα «πολύ μικρό παράθυρο ευκαιρίας» για να δεχθεί μια συμφωνία
- Νίκη: Αποσύρει βουλευτή της από την εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί υποστήριξε την πρόταση της ΝΔ για την εκλογή Προέδρου
- Tραμπ: Υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για την ανάπτυξη της εθνοφρουράς στο Μέμφις
- Καταφύγιο ζωής και δημιουργίας – Το σπίτι του Ντέιβιντ Λιντς προς πώληση
