ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι χώρες μέλη του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (International Energy Agency – ΙΕΑ) είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν περαιτέρω τα αποθέματα πετρελαίου τους στην περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Βιομηχανίας της Ιαπωνίας Κοΐτσι Χαγκιούντα σε δημοσιογράφους.
Οι υπουργοί των χωρών που είναι μέλη της IEA, που εδρεύει στο Παρίσι, συμφώνησαν να αποδεσμεύσουν 60 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου για να μειώσουν την τιμή του «μαύρου χρυσού» στον απόηχο του «ράλι» που πυροδότησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Το μερίδιο κάθε χώρας στη συμφωνηθείσα αποδέσμευση αναμένεται να καθοριστεί τις επόμενες ημέρες, συμπλήρωσε ο Ιάπωνας υπουργός.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Νέα ευρήματα της ανασκαφής του μετρό Θεσσαλονίκης – Απόσπαση και επανατοποθέτησή τους
Ζελένσκι σε Μπάιντεν: Να σταματήσουμε τον Ρώσο επιτιθέμενο το συντομότερο δυνατόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουζάκης: Έκτακτη ΓΣ στις 7/4 για μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών
- Reuters: Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τη Συρία να αναλάβει δράση κατά της Χεζμπολάχ – Διστακτική η Δαμασκός
- Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της η χήρα του Τράγκα
- Washington Post: Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να διαδηλώσουν κατά του καθεστώτος, αν και γνωρίζει ότι τους στέλνει σε μαζική σφαγή!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.