• ΑΓΟΡΕΣ

    Επιστροφή στα κέρδη στη Wall Street: Στο +1,52% έκλεισε ο Dow Jones

    • NewsRoom
    χρηματιστές στη wall street


    Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν την Τετάρτη οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καταφέροντας να σβήσουν τις χθεσινές απώλειες που προκάλεσαν οι προβληματισμοί του Stat News για τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών γύρω από το υποψήφιο εμβόλιο mRNA της Moderna.

    Ώθηση στους επενδυτές έδωσαν τα ενθαρρυντικά εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, καθώς τόσο η Lowe’s Cos. όσο  και η Target Corp.  κατάφεραν να ξεπεράσουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το  πρώτο τρίμηνο.

    Παράλληλα στήριξη προσέφεραν οι τεχνολογικές μετοχές με τη Facebook να κλείνει με κέρδη άνω του 6%, μετά την έναρξη του Facebook Shops, την ώρα που η Amazon έκλεινε με άνοδο 2%.

    Την ίδια ώρα οι επενδυτές έβλεπαν με ανακούφιση το συμβόλαιο Ιουλίου του WTI να συνεχίζει την ανοδική πορεία, στην πρώτη του μέρα διαπραγμάτευσης ως «τρέχον συμβόλαιο», μετά και τα στοιχεία για τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομαδιαία μείωση της παραγωγής αργού στην Αμερική.

    Έτσι ο Dow Jones έκλεισε στις 24.575,90 μονάδες με άνοδο +1,52%, ο  S&P 500 στις 2.971,61 μονάδες με κέρδη 1,67% ενώ ο  Nasdaq στις 9.375,78 μονάδες με άνοδο  2,08%



    ΣΧΟΛΙΑ