ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Εταιρεία που ανακοινώνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως η ΔΕΗ να φεύγει πάνω από την τιμή της ημέρας ανακοίνωσης.
Δηλαδή στις 23 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε η αύξηση κεφαλαίου μαμούθ, η μετοχή είχε κλείσει στα 18,64 ευρώ.
Σήμερα βρίσκεται στα 18,80 και με κέρδη πάνω από 3%, ενώ οι συναλλαγές ξεπερνούν το 1 εκατ. κομμάτια.
Διαβάστε επίσης
Το SMERemediumCap αποχαιρετά με οδύνη τον Θοδωρή Μόσχο
Bloomberg: Πέρασε δεύτερο δεξαμενόπλοιο LNG της ADNOC από τα Στενά του Ορμούζ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Κοινωνικής Συνοχής: Δεν εξετάζεται επιβολή πλαφόν στα ενοίκια
- Morgan Stanley: Τι έδειξε ο πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν για μετοχές, ομόλογα και χρυσό
- Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση στη θέση Σκαλωσιά – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.