• Cryptocurrencies

    Σημάδια αλλαγής στην αγορά των crypto – Από το Bitcoin στο Ethereum και τα altcoins


    Η εικόνα από τα δικαιώματα προαίρεσης (options) σηματοδοτεί μια επικείμενη αλλαγή. Από το bitcoin στο σχετικά υποτιμημένο Ethereum και τα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα (altcoins).

    To spread μεταξύ της εξαμηνιαίας μεταβλητότητας για το Ethereum (ETH, + 0,53%) και το bitcoin (BTC, + 4,09%) έχει αυξηθεί σε υψηλό ρεκόρ 46%. Αυτό ξεπερνά την προηγούμενη κορυφή του 45% που παρατηρήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

    Η διεύρυνση των spreads δείχνει ότι η αγορά αναμένει το ETH και άλλα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα να καταγράψουν μεγαλύτερες ποσοστιαίες κινήσεις από το bitcoin στο εγγύς μέλλον.

    «Οι επενδυτές αναμένουν αυξημένη μεταβλητότητα για το Ethereum σε σχέση με το bitcoin», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skew Emmanuel Goh στο CoinDesk. “Αυτό συμβαδίζει με την αύξηση του ενδιαφέροντος μεταξύ των εναλλακτικών κρυπτονομισμάτων.”

    altcoins

     

    Το Ether είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αξία ενώ πλήθος altcoins βασίζονται στην τεχνολογία blockchain που χρησιμοποιεί το Ethereum.

    Τα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα φαίνονται τώρα φθηνά σε σύγκριση με το bitcoin και η αγορά είναι εξαιρετικά ανοδική. Έτσι, θα μπορούσαν σύντομα να καταγράφουν μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους από τον ηγέτη της αγοράς.

    Παρά το ράλι από 700 $ σε 1.200 $ αυτό το μήνα, το Ethereum εξακολουθεί να είναι σχεδόν 20% χαμηλότερα από το υψηλό των 1.432,88 $ που έφτασε τον Ιανουάριο του 2018. Ομοίως, το litecoin (LTC), το stellar (XLM), το chainlink ( LINK) και άλλα κρυπτονομίσματα δεν έχουν ακόμη θέσει νέα υψηλά επίπεδα.

    Στην τρέχουσα τιμή του πέριξ των 37.000 $, το bitcoin είναι πάνω από 60% από το προηγούμενο υψηλό των 19.783 δολαρίων που καταγράφηκε πριν από τρία χρόνια.

    Διαβάστε ακόμα:

    Bitcoin: Ράλι χωρίς φρένα, έσπασε για πρώτη φορά και τα 40.000 δολάρια!

    Κρυπτονομίσματα: Τα σημεία στήριξης για Bitcoin, Ethereum και XRP

     



    ΣΧΟΛΙΑ