• Cryptocurrencies

    Σε χαμηλά 13 μηνών το Bitcoin, εν μέσω… εμφυλίου πολέμου!

    • NewsRoom
    Bitcoin Bitcoin

    Bitcoin


    Απώλειες που ξεπερνούν το 12% καταγράφει το Bitcoin στις συναλλαγές της Πέμπτης, υποχωρώντας σε επίπεδα που είχε να δει από το Οκτώβριο του 2017. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση υποχωρεί 12,39% στα 5.734 δολάρια. Σημαντικές πιέσεις δέχεται και το Ethereum (-14,96%).

    Οι πιέσεις, σύμφωνα με τους αναλυτές, οφείλονται στη spot αγορά του Bitcoin. Τον Αύγουστο του 2017, το BITCOIN  διασπάστηκε σε bitcoin και bitcoin cash, με στόχο να μπορεί το σύστημα να επεξεργαστεί περισσότερες συναλλαγές.

    Το bitcoin cash σήμερα κάνει ένα είδος αναβάθμισης του λογισμικού του (hard fork).

    Η Βrian Kelly CEO της BKCM ανέφερε στο CNBC «συνήθως όταν γίνεται αναβάθμιση ενός λογισμικού, όλοι είναι σύμφωνοι. Στη σημερινή περίπτωση, κανένας δεν συμφωνεί με αποτέλεσμα να έχουμε έναν εμφύλιο στα κρυπτονομίσματα».

    Μερικοί traders ανησυχούν ότι μετά την αναβάθμιση του λογισμικού, θα επικρατήσει «χάος» στην αγορά bitcoin και bitcoin cash.
    Το bitcoin cash ενισχύεται 5,25% στα 448,95 δολάρια. To Βitcoin καταγράφει απώλειες άνω του 60% από την αρχή του έτους, έχοντας αγγίξει τα 19.511 δολάρια το 2017.



    ΣΧΟΛΙΑ