• Cryptocurrencies

    Νέο πάγωμα αναλήψεων σε κρυπτοτράπεζα

    κρυπτονομίσματα

    κρυπτονομίσματα


    Δεν έχει τέλος το ντόμινο καταστροφής στην αγορά των crypto, με έναν ακόμα δανειστή κρυπτονομισμάτων να «παγώνει» τις αναλήψεις των πελατών της.

    Η εταιρεία Hodlnaut, με έδρα την Ασία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι «λόγω των πρόσφατων συνθηκών στην αγορά», παγώνει τις διαδικασίες αναλήψεων, καταθέσεων και ανταλλαγών συμβολαίων με άμεση ισχύ.

    «Εργαζόμαστε ενεργά για το σχέδιο ανάκαμψης της εταιρείας και θα παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτού, το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

    Η Hodlnaut ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2019, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων μεγάλων κρυπτοδανειστών, καθώς παρείχε τη δυνατότητα στους πελάτες της να δανείζονται τα tokens τους με πολύ υψηλά επιτόκια.

    Οι τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στην αγορά των crypto, έφερε αναταράξεις σε όλους τους δανειστές, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις υπόσχονταν επιτόκια ακόμα και της τάξης του 20%, με τη Hodlnaut να μην ξεφεύγει από την κατάρρευση.

    Η αρχή της πτώσης στα crypto ξεκίνησε με τη κατάρρευση του ΤerraUSD τον περασμένο Μάιο και ακολούθησαν αλυσιδωτές αντιδράσεις που οδήγησαν στο να «χαθούν» πάνω από 2 τρις δολάρια από την αγορά των crypto.

    Διαβάστε επίσης:

    Voyager: Η απογείωση, τα διαστημικά κέρδη και το colpo grosso με τη μετοχή του ιδρυτή και CEO της λίγο πριν την ανώμαλη προσγείωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ