• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Έμεινε από καύσιμα το ράλι κατά 60% από τα χαμηλά Ιουλίου

    • Bloomberg


    Η έκρηξη του Bitcoin πάνω από το επίπεδο των 50.000 δολαρίων δεν κράτησε πολύ και τα γραφήματα δείχνουν ότι το ράλι που πραγματοποίησε από τον Ιούλιο κινδυνεύει να μείνει από καύσιμα.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα υποχώρησε έως και 4,4% την Πέμπτη στα 46.588 δολάρια, ενώ πτωτικά κινούνται και τα υπόλοιπα tokens, συμπεριλαμβανομένου του Ether. Η πτώση βάζει τέλος στο ράλι κατά 60% που σημείωσε το Bitcoin από το χαμηλό του Ιουλίου.

    Ο John Bollinger, εφευρέτης των ζωνών Bollinger, σε ένα tweet πρότεινε την κατοχύρωση κερδών ή την αντιστάθμιση.

    Δύο γραφήματα δείχνουν την τρέχουσα εικόνα του Bitcoin.

    Συρρίκνωση εύρους ζώνης

    Bollinger bandwidth shrinking as RSI diverges negatively

    Η συρρίκνωση των ζωνών Bollinger υποδεικνύει ότι το ράλι του Bitcoin φθίνει και ότι το ψηφιακό νόμισμα αντιμετωπίζει μια ζώνη αντίστασης στα 50.000 έως 51.000 δολάρια. Ένα βασικό όριο για παρακολούθηση είναι η μεσαία γραμμή της μελέτης Bollinger, στα περίπου 46.700 δολάρια.

     

     

     

     

    Σημεία και αριθμοί

    Η λεγόμενη ανάλυση σημείων και αριθμών – η οποία επισημαίνει την κατεύθυνση των τιμών χωρίς χρονική διάσταση – σηματοδοτεί ότι το Bitcoin αντιμετωπίζει μια πρόκληση στην κλιμάκωση των επιπέδων πέριξ των 50.940 δολαρίων.

    Η αποτυχία παραβίασης της γραμμής τάσης 45 μοιρών του διαγράμματος σημείων και αριθμών θα μπορούσε να ενισχύσει το πτωτικό σενάριο.

    Διαβάστε ακόμα:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ