ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το συμβόλαιο του χρυσού ενισχύθηκε την Τετάρτη για πέμπτη φορά σε έξι συνεδριάσεις, με το δολάριο να παρουσιάζει αδύναμες επιδόσεις, μετά την έγκριση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων του φορολογικού νομοσχεδίου. Στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, το συμβόλαιο του χρυσού ενισχύθηκε κατά 0,43% ή 5,40 δολ. για να κλείσει στα 1.269,55 δολ. ανά ουγγιά. Στα υπόλοιπα μέταλλα, το ασήμι σημείωσε κέρδη 0,76% στα 16,32 δολ. ανά ουγγιά, η πλατίνα κέρδισε 0,55% στα 921,50 δολ. ανά ουγγιά και το παλλάδιο σημείωσε άνοδο 0,44% στα 1.029,25 δολ. ανά ουγγιά.
Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την Τετάρτη το νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικάνων για τη φορολογική μεταρρύθμιση το οποίο πλέον οδεύει για τον Λευκό Οίκο προκειμένου να υπογραφεί από τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ικαρία: Πυρκαγιά σε χώρο με απορρίμματα στον Εύδηλο
- Τουρκία: Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της ιρανικής τράπεζας Mellat μετά τις κυρώσεις των ΗΠΑ
- Over από τη Bundesliga και φαβορί από τη Super League
- Μητσοτάκης για Moody’s και Scope: «Η Ελλάδα είναι νησίδα σταθερότητας» – Το μήνυμα για την οικονομία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.