ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτωτικά κινούνται στο ξεκίνημα της Παρασκευής οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, εν μέσω της ανησυχίας των επενδυτών για τις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, που πυροδότησε η απόφαση του Πεκίνου να εγκρίνει το νομοσχέδιο για την «εθνική ασφάλεια του Χονγκ Κονγκ».
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα να προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα, την ώρα που η Κίνα προειδοποιεί με αντίποινα τις ΗΠΑ, αν επιχειρήσουν να παρέμβουν στα «εσωτερικά της ζητήματα».
Την ίδια ώρα, απογοήτευση προκάλεσαν τα στοιχεία για το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ τον Απρίλιο, το οποίο επεκτάθηκε κατά 7,2% στα 69,7 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές ανέμεναν πως το έλλειμμα θα συρρικνωθεί από τα 65 δισ. δολάρια τον Μάρτιο στα 63 δισ. δολάρια.
Αυτή την ώρα ο Dow Jones υποχωρεί στις 25.242,85 μονάδες σημειώνοντας απώλειες -0,62%, ο S&P 500 κινείται στις 3.015,79 μονάδες με πτώση -0,46% ενώ σε αρνητικό έδαφος πέρασε και ο Nasdaq που υποχωρεί στις 9.348,64 μονάδες με απώλειες -0,22%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες διαστάσεις στην υπόθεση της Μυρτώς: Στο επίκεντρο καινούργια στοιχεία
- Θρίλερ διαρκείας με τα Στενά του Ορμούζ – Παραμένουν υπό τον έλεγχο του Ιράν, δεν περνά κανένα πλοίο
- Ανακάμπτει το Ντουμπάι; Η έκθεση τέχνης τον Μάιο μετά από αναβολή ενός μήνα
- Κουβέιτ: Παραβίαση διεθνούς δικαίου η επίθεση σε ειρηνευτές στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.