ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή του, ο ΟΠΑΠ ενημερώνει πως η Allwyn International AG προχώρησε σε ακόμα μία αγορά μετοχών του με μέση τιμή 18,3449 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 2.879.819 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και των σχετικών διατάξεων του ελληνικού δικαίου, ότι την 13 Ιανουαρίου 2026 έλαβε γνωστοποίηση από την «Allwyn International AG» («AIAG»), νομικό πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:
– Pavel Šaroch, Αντιπρόεδρος / Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
σχετικά με τις κατωτέρω συναλλαγές επί μετοχών της Εταιρείας.
Την 13 Ιανουαρίου 2026, η AIAG απέκτησε 156.982 κοινές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 18,3449 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 2.879.819 ευρώ. Ταυτόχρονα, οι μετοχές που αποκτήθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για το μερικό διακανονισμό των ανοιχτών θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) που γνωστοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2025.
Οι αγορές των κοινών μετοχών πραγματοποιήθηκαν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικούς τόπους διαπραγμάτευσης που λειτουργούν ως Πολυμερείς Μηχανισμοί Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ), ενώ οι συναλλαγές μερικού κλεισίματος των θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) εκτελέστηκαν εξωχρηματιστηριακά (OTC) / εκτός τόπου διαπραγμάτευσης.
Διαβάστε επίσης:
H Genco περνά στην αντεπίθεση: Εμείς θα πρέπει να εξαγοράσουμε την Diana Shipping
Coca-Cola: Εγκαταλείπει την πώληση του Costa Coffee λόγω χαμηλών προσφορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Πιθανή επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με το Ιράν εντός της εβδομάδας – Το πετρέλαιο κάτω από τα 100 δολάρια
- Ξανά στα γήπεδα, στα 39 του (!) με παράλληλο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο εκατοντάδων εκατομμυρίων
- Γιατί η σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς οδηγείται σε… διαζύγιο
- Διονύσης Κουμουδός: Από το φιάσκο της Μήλου σε νέα επένδυση στην Κεφαλονιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.