• Για κάθε σας ανάγκη, υπάρχει μία πιστωτική κάρτα από την Εθνική Τράπεζα

    Οι νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έρχονται για να αλλάξουν τις καθημερινές μας συναλλαγές.

    Απαραίτητη στη σημερινή πραγματικότητα, η πιστωτική κάρτα έχει πάψει προ πολλού να θεωρείται «είδος πολυτελείας». Αντ’ αυτού, η πιστωτική κάρτα αποτελεί σήμερα ένα μέσο πληρωμών που προσφέρει ευελιξία και περισσότερες επιλογές στις καθημερινές συναλλαγές μας. Και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δυνατότητες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα προνόμια που μπορεί να μας προσφέρει.

    Καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες. Όλοι μας όμως θέλουμε να έχουμε ελευθερία κινήσεων, ευελιξία και ταχύτητα στις πληρωμές μας, κι όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια και έλεγχο. Κάτι που προσφέρουν οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες από την Εθνική Τράπεζα, που έρχονται να προσθέσουν αξία σε κάθε μας συναλλαγή, καθώς διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και προσωπικές μας επιθυμίες.

    Επιπλέον, τώρα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να επιλέξουμε την κάρτα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας, ανεξάρτητα από το οικονομικό προφίλ μας, και να τη διαχειριζόμαστε εύκολα μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας (Internet και Mobile Banking).

    Πιστωτική κάρτα Silver για όλες τις καθημερινές συναλλαγές

    Η Silver αποτελεί την ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες καθημερινές λύσεις πληρωμών, για την εξόφληση των λογαριασμών σας, αλλά και για όλες σας τις επιθυμίες. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σε ένα δίκτυο 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επίσης με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και Mobile Βanking της Εθνικής Τράπεζας, όπως παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., έχετε τον απόλυτο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.

    Πιστωτική κάρτα Silver από την Εθνική Τράπεζα
    Πιστωτική κάρτα Silver από την Εθνική Τράπεζα

    Πιστωτική κάρτα Gold για να κάνετε την κάθε σας στιγμή μια ξεχωριστή εμπειρία

    Η κάρτα Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει επιπλέον προνόμια. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 το χρόνο στη συνέχεια. Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά σας για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge: για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων. Και τα προνόμια της κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας σας από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεστε, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε σας στιγμή.

    Πιστωτική κάρτα Gold από την Εθνική Τράπεζα
    Πιστωτική κάρτα Gold από την Εθνική Τράπεζα

    Μοναδικά προνόμια με την πιστωτική κάρτα Black

    Η Black προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε κάθε συναλλαγή, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποκλειστικών προνομίων. Με την κάρτα Black απολαμβάνετε δωρεάν ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους έξι πρώτους μήνες, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη αγορά. Επιπλέον, απολαμβάνετε δωρεάν την υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge: ένας lifestyle manager αναλαμβάνει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στον προγραμματισμό ταξιδιών και στις κρατήσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και δημοφιλείς εκδηλώσεις στο χώρο των θεαμάτων, της μόδας και του αθλητισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Πιστωτική κάρτα Black από την Εθνική Τράπεζα
    Πιστωτική κάρτα Black από την Εθνική Τράπεζα

    Μοναδικές εμπειρίες

    Οι νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας παρέχουν επιπλέον καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και  γαστρονομίας. Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας συμμετέχετε σε κληρώσεις και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

    Και από τις 15/12 έως και 05/02, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, διεκδικείτε διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε από κοντά αγώνες του UEFA Champions League, και να ζήσετε από κοντά ιστορικές ποδοσφαιρικές στιγμές! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

    Με ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα, οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στις συναλλαγές.

    Για να αποκτήσετε την κάρτα της επιλογής σας, κάντε την αίτησή σας εύκολα και απλά μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

     

    Ανακαλύψτε εδώ το αφιέρωμα για τη Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών της Εθνικής Τράπεζας