ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η CNL Capital Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια της από 28/12/21 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, προέβη στις 05/01/2022 στην υπογραφή του Προγράμματος Όρων Εκδόσεως και Διαθέσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως ποσού 450.000 ευρώ και διάρκειας δύο ετών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4548/2018 και Ν.3156/2003 όπως ισχύουν, το οποίο καλύφθηκε στο σύνολο του από ιδιώτες επενδυτές, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.
Το προϊόν του προαναφερθέντος, μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου, Ομολογιακού Δανείου, θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της επενδυτικής στρατηγικής της CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.- Δ.Ο.Ε.Ε., σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και το καταστατικό της.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δασμοί: Λήγει στις 9 Ιουλίου η προθεσμία Τραμπ για εμπορική συμφωνία ΕΕ και ΗΠΑ
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μάγεψε τους καλεσμένους ο Sir Elton John στην ιδιωτική συναυλία του ζεύγους στο Κάπρι (φωτογραφίες)
- “Πράσινο φως” για φωτοβολταϊκά σε πολυκατοικίες με νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ
- Ναύπακτος: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Πλατανίτης – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις
