ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
«Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης & η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.
Η #Κυβερνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής.Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης & η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα.
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) January 11, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Πακιστάν δηλώνει έτοιμο να διευκολύνει συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν εντός ημερών
- Ιταλία: Πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς κλάπηκαν από έπαυλη-μουσείο κοντά στην Πάρμα
- Τεχεράνη: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές της πολης
- Λίβανος: Πάνω από 1.200 νεκροί από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.