ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τράπεζα στη Δάφνη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης.
Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών εισέβαλε σε τράπεζα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, λίγο μετά τις 8:00 το πρωί και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τράπηκε σε φυγή από την έξοδο κινδύνου.
Διαβάστε επίσης:
Κύπρος: Ισχυρός σεισμός 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Τζανάκης: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα – «Ναι» σε επαναφορά της μουσικής
Τεξανή έβαλε τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ για να τον πάει για τεστ κορονοϊού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.