• Κοινωνία

    Νόβακ Τζόκοβιτς: Ευγνώμων για την απόφαση του δικαστή-Ξεκινά τις προπονήσεις για το Open

    • NewsRoom
    Νόβακ Τζόκοβιτς: Ευγνώμων για την απόφαση του δικαστή-Ξεκινά τις προπονήσεις για το Open

    Νόβακ Τζόκοβιτς


    Ο νούμερο ένα τενίστας στη διεθνή κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα βρεθεί πάλι πίσω στα γήπεδα, αφού μετά τη δικαστική απόφαση αφέθηκε ελεύθερος από το κέντρο κράτησης στο οποίο παρέμεινε από την στιγμή που έφτασε στην Μελβούρνη.

    Την ώρα που η οικογένεια του παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανάρτησε ένα tweet, με το οποίο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση εδώ και μέρες. Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτηση με φωτογραφία από την πρώτη του προπόνηση επί αυστραλιανού εδάφους.

    «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να ανταγωνιστώ το Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς», τόνισε ενώ ακολούθησε νέο tweet:

    «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους που σταθήκατε μαζί μου σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός».

    Οι δηλώσεις της οικογένειας του

    Στο Βελιγράδι, η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τα γεγονότα, όπως εκείνη τα εισέπραξε. Εν γένει, διαμήνυσαν ότι η «αλήθεια και η δικαιοσύνη» επικράτησαν μετά την απελευθέρωση του παίκτη από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν, καθώς κέρδισε την δικαστική προσφυγή για να παραμείνει στη χώρα.

    «Ήταν μια τεράστια πρόκληση για εμάς ως οικογένεια. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να συμμορφωθούμε με όλα τα πρωτόκολλα. Είμαστε πολύ συναισθηματικοί και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να υπερασπιστούμε τον Νόβακ χωρίς να προσβάλλουμε κανέναν», είπε ο αδερφός του Τζόκοβιτς, Τζόρτζε, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η οικογένεια του στο Βελιγράδι.

    «Η αλήθεια και η δικαιοσύνη βγήκαν στο φως και με το παρόν θέλω να ευχαριστήσω το νομικό σύστημα της Αυστραλίας και τον δικαστή Κέλι, ο οποίος ήταν αμερόληπτος και ουδέτερος καθώς έλαβε υπόψη όλα τα δεδομένα από τότε που προσγειώθηκε ο Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, συμπεριλαμβανομένου του εκφοβισμού που υπέστη», είπε.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ