Αναβάλλεται το 12ο σόου του Dancing with the Stars που επρόκειτο να μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του STAR, «Η παραγωγή της εκπομπής, οι εργαζόμενοι στα studio, αλλά και το Star, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τις πρόβες, τα γυρίσματα αλλά και τη ζωντανή μετάδοση, για την προστασία των διαγωνιζόμενων αλλά και των εργαζόμενων στο πλατό, είχαν καταφέρει να περιορίσουν τα κρούσματα στο ελάχιστο.
Ωστόσο, η ευρεία διασπορά του ιού στην κοινότητα και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάζονται για την παραγωγή, μας επιβάλλουν για την προστασία των συντελεστών και εργαζομένων στο Πρόγραμμα να αναβάλλουμε το live της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022».
Σημειώνεται ότι μεταξύ των κρουσμάτων είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη.
Στη θέση του live θα προβληθούν οι ταινίες «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» και «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά».
Διαβάστε επίσης:
Dancing with the Stars: Με κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη – Ποια τα συμπτώματά της
Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η μεγάλη πρεμιέρα (video)
Survivor: Πανωλεθρία για τους Διάσημους – Ποιοι κινδυνεύουν με αποχώρηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ford και Geely: Συζητούν πιθανή συνεργασία για κατασκευή αυτοκινήτων στην Ευρώπη
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει και τις 2.400, νέα υψηλά για ΜΟΗ, ΕΛΧΑ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, rotation στην Eurobank, focus στο Jumbo, πάνω από τα 45 η Metlen
- GSK: Κέρδη τριμήνου καλύτερα των εκτιμήσεων – Στήριγμα τα φάρμακα για HIV και άσθμα
- Γεωργιάδης: Σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας