ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Mondelēz International, διεθνώς γνωστή για τα προϊόντα της Oreo cookies και Ritz crackers, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας Chipita Global S.A., μιας κορυφαίας εταιρείας παραγωγής προϊόντων ζύμης και πρωινού σνακ. Η συμφωνία, που αρχικά έγινε γνωστή τον Μάιο του 2021, θα ενισχύσει την πρόσβαση της Mondelēz International στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, όπου η Chipita διατηρεί ισχυρή παρουσία.
Χαιρετίζοντας τη συμφωνία, η Mondelēz International επεσήμανε τις «ισχυρές προοπτικές που διαμορφώνονται για τη δημιουργία καινοτομίας, συνδέοντας εμβληματικά brands της Mondelēz International, όπως η Cadbury και η Milka, με αγαπημένα κρουασάν και σνακ της Chipita Global S.A. όπως τα 7Days».
Η συμμετοχή του Ομίλου Olayan στην Chipita Global S.A. αριθμεί τριάντα και πλέον χρόνια, ενώ από το 2010 ο Όμιλος κατείχε πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία. Μιλώντας σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Olayan, Camile Saba, δήλωσε: «Με τη Mondelēz, η περαιτέρω εξέλιξη της Chipita είναι σίγουρη. Προσβλέπουμε στη μελλοντική της ανάπτυξη».
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Το ελληνικό δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του
- Ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
- Τα ιδιωτικά νησιά στις Κυκλάδες και στο Ιόνιο θα ακολουθήσουν το μοντέλο ανάπτυξης της κρουαζιέρας – Ποιοι εφοπλιστές κατέχουν ιδιωτικά νησιά
- Hitachi Rail: Ποια είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τους συρμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης
