ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το γερμανικό Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τα λοιμώδη νοσήματα επιβεβαίωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο στη χώρα που οφείλεται στην παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού.
Η ηλικία του ανθρώπου αυτού ήταν ανάμεσα στα 60 και τα 79 έτη, όπως ανέφερε το Ινστιτούτο.
Έχουν αναφερθεί 819 νέες μολύνσεις Όμικρον, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων με την πιο μεταδοτική παραλλαγή σε 3.198.
Οι μοναδικές περιπτώσεις που καταμετρώνται είναι εκείνες που εντοπίζονται με μια πλήρη αλληλούχηση του γονιδιώματος ή όταν υπάρχει υποψία βάσει ενός ειδικού για την παραλλαγή διαγνωστικού τεστ PCR.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Κλείνουν όλα τα νυχτερινά κέντρα λόγω αναζωπύρωσης της παραλλαγής Όμικρον
Μακρόν: Έκκληση στους πολίτες να κάνουν τεστ πριν τις γιορτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Παραβάσεις και παραλείψεις από το 2020 είχε διαπιστώσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- ExxonMobil: Κέρδη άνω των εκτιμήσεων παρά τις χαμηλότερες τιμές αργού
- ΑΑΔΕ: Νωρίτερα φέτος οι αιτήσεις αναγνώρισης ανωτέρας βίας για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων
- Χρίστος Δήμας: Υπογραφή συμφωνίας για την προμήθεια εξοπλισμού αεροναυτιλίας στο νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.