ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πριν από λίγη ώρα παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τη μήνυση που υπέβαλε χθες σε βάρος του 23χρονη.
Αυτό φέρεται να συνέβη διότι κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει «ροζ» βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.
Όπως αναφέρει το GRTimes, αύριο ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Να σημειωθεί επίσης ότι πριν λίγο από το Αστυνομικό Μέγαρο αποχώρησε ο δικηγόρος του Γεώργιος Δακουράς, χωρίς να προβεί σε κάποια δήλωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Παράλληλα, ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνα για υλικό στα σπίτια του στην Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση ή άλλες ανάλογες.
Διαβάστε επίσης:
Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Άρθρο παρέμβαση-Θοδωρής Κυριακού: Προτίμησε τα νούμερα (και) τα …νούμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Σύλληψη υπόπτου για «κατασκοπεία» και «τρομοκρατική δράση»
- Γάζα: 17 νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις – Oι 8 στην ουρά της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
- 16 γυναίκες της ναυτιλίας διαχειρίζονται πάνω από 700 πλοία και διαμορφώνουν νέες συνθήκες στο shipping
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Θα δώσουμε ακόμη καταστροφικότερη απάντηση αν συνεχιστεί η ισραηλινή εισβολή
