ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επανέρχονται κανονικά από αύριο Τρίτη τα δρομολόγια του Προαστιακού στα τμήματα Αεροδρόμιο – Πειραιάς – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Λιόσια – Αεροδρόμιο & Κορωπί – Λιόσια – Κορωπί, τα οποία είχαν ανασταλεί λόγω εργασιών υποδομής.
Επίσης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, διακόπτονται οι λεωφορειακές συνδέσεις ‘Ανω Λιόσια – Νερατζιώτισσα & ΣΚΑ – Νερατζιώτισσα.
Διαβάστε επίσης
H Χριστίνα Σαλάππα πρώτη ανακρίτρια για «ευρωπαικά» οικονομικά εγκλήματα
Υπ. Παιδείας: Αυτόματη ενημέρωση του εισαγγελέα με το παραμικρό επεισόδιο από αρνητές στα σχολεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.