ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλεύρης: Kαμία ανοχή σε μαντράχαλους μετανάστες οι οποίοι είναι ενήλικοι και δηλώνουν ανήλικοι στην Ελλάδα
Για αύριο Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, μετατίθενται οι προγραμματισμένες για σήμερα ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θανάση Πλεύρη, για την εξειδίκευση των χθεσινών ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πολιτών άνω των 60.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 10.30 στο Υπουργείο Υγείας με την συμμετοχή του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Θεοκλή Ζαούτη.
Σήμερα στις 13:30 αναμένεται νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή την φορά στην Βουλή. Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην αναγκαιότητα του μέτρου, που προβλέπει κλείσιμο ραντεβού για την πρώτη δόση έως τις 16 Ιανουαρίου 2022, αλλιώς θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ.
Το πρόστιμο θα επαναλαμβάνεται για κάθε μήνα που θα παραμένουν ανεμβολίαστοι και θα πληρώνεται μέσω της εφορίας, καθώς θα υπάρξει διασταύρωση.
Τα χρήματα θα συγκεντρώνονται σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Διαβάστε ακόμη:
Μητσοτάκης: Παρέμβαση στην Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών
Τι ξημερώνει για τους ανεμβολίαστους, τι θα πει ο Θάνος Πλεύρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lady Arpels Bal des Amoureux Automate: Ο χορός των εραστών στον καρπό
- Technogym Connected Dumbbells: Έξυπνη προπόνηση δύναμης με ακρίβεια και τεχνητή νοημοσύνη
- Metlen: Συνεργασία με Power Factors για την ψηφιακή διαχείριση του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ
- ΥΓΕΙΑ: Πρόγραμμα προνομιακών παροχώνπρος την Πολεμική Αεροπορία