ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πράσινο φως στο mega deal της Chipita με τη Mondelez ύψους 2 δισ. δολαρίων που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Έπειτα από αυτή την απόφαση την Κομισιόν ,ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για την ολοκλήρωσης της εξαγοράς που είχε προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στο εγχώριο επιχειρείν, κυρίως λόγω του τιμήματος – μαμούθ που έδωσε ο αμερικανικός κολοσσός για την απόκτηση της ελληνικής εταιρείας, με επικεφαλής τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.