ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενισχύσεις από Αθήνα, Άνδρο και Σύρο μεταβαίνον στην Τήνο για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα ανάμεσα στους οικισμούς Λυχνάφτια και Αγίας Βαρβάρας.
Ταυτόχρονα με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστρατήγου Στέφανου Κολοκούρη μεταβαίνει στο νησί κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.
Ειδικότερα για την πυρκαγιά στην Τήνο μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την Αττική συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος της Α΄ ΕΜΑΚ καθώς επίσης 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα από την Άνδρο και άλλοι 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα από την Σύρο.
Σημειώνεται ότι μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής απομακρύνονται για προληπτικούς λόγους οι κάτοικοι του οικισμού Λυχνάφτια και του οικισμού Αγία Βαρβάρα ενώ επίσης για προληπτικούς λόγους λίγο πριν ήταν σε ετοιμότητα και οι κάτοικοι του οικισμού Φέρο Χωριό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Game changer για την Ελλάδα η τεχνητή νοημοσύνη – Δαίδαλος και Pharos βάζουν τα θεμέλια της ελληνικής Silicon Valley
- Το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Τουρκία και ο ελληνικός «Θόλος του Αχιλλέα»
- Ρωμανός Ροδόπουλος: Νιγηριανοί σπουδαστές στον Πειραιά – Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην προσέλκυση διεθνών φοιτητών
- Αυξήσεις 2,4% στις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου 2026 – Πότε θα πιστωθεί η ενίσχυση των 250 ευρώ
