ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε απλό θάλαμο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ο Βασίλης Λεβέντης έχει καλό επίπεδο επικοινωνίας, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και κάνει φυσικοθεραπείες, αφού είναι κλινήρης εδώ και 45 μέρες.
Το προηγούμενο διάστημα, οι γιατροί προχώρησαν και στη διασωλήνωσή του καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο.
Διαβάστε επίσης
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η εκ παραδρομής κλήση Πολάκη για ανωμοτί εξηγήσεις
Βρετανία: Αύξησε το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής σε “υψηλό” μετά την έκρηξη στο Λίβερπουλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.