ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία έχει επιφυλάξεις σε σχέση με την απόσυρση των στρατευμάτων από τη Λιβύη, αλλά η Ρωσία δήλωσε ότι θέλει να υποστηρίξει μια αμοιβαία απόσυρση των ξένων δυνάμεων από τη βορειοαφρικανική αυτή χώρα, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ.
“Υπάρχουν ακόμη κάποιες επιφυλάξεις στην τουρκική πλευρά αλλά η ρωσική πλευρά αναγνώρισε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει με αμοιβαίο τρόπο”, δήλωσε η Μέρκελ.
“Οι εκλογές στις 24 Δεκεμβρίου παίζουν καθοριστικό ρόλο. Οι προετοιμασίες για τις εκλογές πρέπει να ολοκληρωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος, το αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτό”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μακρον: Τουρκία και Ρωσία να απομακρύνουν αμέσως τους μισθοφόρους τους από τη Λιβύη
Αυξημένη επιτήρηση στα σύνορα διέταξε ο Φλώρος μετά τις απειλές Ερντογάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: «Τελεσίγραφο» στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα – «Εγκαταλείψτε τη Γάζα»
- Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς και τον «σκιώδη στόλο» στο επίκεντρο
- Ο Μαντωνανάκης, το «χρυσό» οικόπεδο στο Λαγονήσι και η αναψηλάφηση με φόντο την «κρατική ενίσχυση»
- Σούπερ μάρκετ: Σε ιστορικά υψηλά η επιλογή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για οικονομία και Made in Greece για ποιότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.