ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ευχαριστώ στην κ. Μέρκελ δεν ταιριάζουν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ως υπουργός το 2009, το 2010, πώς υπέφερε η πατρίδα μας, πώς υποφέραμε, πώς κινδύνεψε η Ευρώπη από την αναποφασιστικότητα να διαμορφωθούν στην Ευρώπη τα προγράμματα εξόδου από την οικονομική κρίση», σχολίασε από την Κάλυμνο ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝAΛ.
Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε ακόμη ότι «πολλά πράγματα, ως ευγενική χώρα που υποδέχεται ξένους αξιωματούχους, ειδικά κρατών-μελών της ΕΕ, θα ξανακούσει με τρόπο -ξαναλέω ευγενικό- σωστό και σαφή», και κατέληξε: «Δεν θα ξεχάσουμε πόσο κινδυνεύσαμε και πόσο υποφέραμε από τη δική της αναποφασιστική στάση το 2009, το 2010».
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πώς υπέφερε η πατρίδα μας, πώς κινδύνεψε η Ευρώπη από τη δική της αναποφασιστικότητα #Μέρκελ pic.twitter.com/ZNBCBAfzJP
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) October 29, 2021
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Η λιτότητα δεν μπορεί να είναι απάντηση σε όλα – Μέρκελ: Έχω επίγνωση ότι απαίτησα πολλά από τους Έλληνες
Σακελλαροπούλου σε Μέρκελ από το Προεδρικό: Η Ελλάδα αισθάνθηκε δικαιολογημένα μόνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρόφιμα: Σε υψηλό τριετίας οι παγκόσμιες τιμές – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη άνοδος
- Wyndham Hotels: Ανάπτυξη ρεκόρ με περισσότερα από 869.000 δωμάτια και περισσότερα από 2.200 ξενοδοχεία παγκοσμίως
- Platinum, Gold και Bronze βραβείο για την ΙΚΕΑ στα Promotional Marketing Awards 2026
- Τσερνόμπιλ: Μεγάλη φωτιά στην απαγορευμένη ζώνη μετά από πτώση drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.