ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο νέοι «παίκτες» κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά του Online delivery μικρής λιανικής, διεκδικώντας μερίδιο από την συνολική «πίτα» του κλάδου, ο οποίος εν μέσω πανδημίας αναπτύχθηκε ραγδαία.
Πρόκειται για τις πλατφόρμες Pop Market και Jork οι οποίες μπαίνουν στη μάχη του γρήγορου delivery και υπόσχονται αμφότερες, παράδοση προϊόντων σούπερ μάρκετ στον καταναλωτή, μέσα σε 15 λεπτά.
Παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια καταγράφεται ραγδαία ανάπτυξη και σημαντικές επενδύσεις στο online grocery. H χώρα μας θεωρείται ιδιαίτερα υποσχόμενη αγορά με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πολυεθνική Delivery Hero μητρική της Εfood, η οποία ήδη δραστηριοποιείται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες, πρόσφατα ανακοίνωσε την εξαγορά και της kiosky’s του ομίλου Μούχαλη.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Δημοκρατία: Ζητά ώριμη συζήτηση για το ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού – 4 «γαλάζιες» αντιρήσσεις
- Άνδρος: Το νησί που ανατρέπει όλα όσα ξέρετε για τις Κυκλάδες
- Κρήτη: Συνελήφθη διευθυντής ξενοδοχείου μετά από καταγγελία 16χρονου εργαζόμενου για τον ξυλοδαρμό του
- Πούτιν: Θα κατευθυνθεί προς την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία σύμφωνα, με ρωσικές πηγές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.