ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακυρώνεται η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί στη χώρα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σε συνέχεια της απόφασης του πρωθυπουργού να κηρυχθεί την Τετάρτη εθνικό πένθος για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά στην ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς συμπίπτει την ίδια ημέρα.
Σημειώνεται ότι οι μαθητικές παρελάσεις στους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης, όπως και της χώρας, που πραγματοποιούνται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.